Üç ilde üç ceset

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir kişi sokakta ölü bulundu. 
 
Kızılsaray Mahallesi 90. Sokak’taki pansiyonun önünde bir kişinin yerde hareketsiz yattığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polisin incelemesi sonucu ölen kişinin Özcan D. (46) olduğu ve pansiyonda konakladığı tespit edildi. Cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

OTOPSİ YAPILACAK

Diğer taraftan Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de arazide erkek cesedi bulundu. Tepeköy Mahallesi’nde, üzüm bağına giden vatandaşlar arazide bir kişinin hareketsiz halde olduğunu fark etti.

İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Jandarmanın incelemesinde, cesedin 27 yaşındaki Ramazan Seylan’a ait olduğu belirlendi. Seylan’ın cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

ÜÇ GÜNDÜR KAYIPTI

Rize’nin Pazar ilçesindeki ormanlık alanda, 3 gün önce kayıp olan yaşlı adamın cesedi bulundu. 
İlçeye bağlı Soğuksu Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki İsmet Vardal’dan 3 gündür haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine başlatılan arama çalışmaları sırasında İsmet Vardal’ın akrabası olan Osman Vardal, yaş çay bahçesinde çizme buldu.

Aramanın yoğunlaştırıldığı bölgedeki ormanlık alanda İsmet Vardal’ın cesedi bulundu. 
Zorlu arazi koşulları nedeniyle sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri, Kaçkar İtfaiye Birliğine ait vinçle olay yerine indirildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, otopsi için Rize Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir